Cluj

x = independently organized TED event

Theme: Social Change

Cluj-Napoca, Romania
March 25th, 2011

Watch video from the event

Please install flash player to see this video.

More videos from the TEDx YouTube Channel »

View photos from the event on Flickr

About this event

Stop cadru! TEDx Social Change

Cu toate că pentru mulți dintre membrii echipei nu este primul eveniment pe care îl organizează (o parte aveau chiar experiența a două conferințe din categoria TEDx) trebuie să recunoaștem că am avut și de data aceasta emoții. Genul acesta de reacții afective sunt un semn bun de fiecare dată, iar pentru noi era mărturia clară că am încercat să facem totul la standardele pe care TEDx le impune.

Din punctul nostru de vedere, evenimentul a fost excelent. Am reușit să aducem zâmbete pe fețele voastre, să vă ajutăm cu câteva idei care merită răspândite și mai mult decât atât, cred că am reușit să ridicăm câteva semne de întrebare. Întrebări bune, cum spunea domnul Dâncu.

Am urmărit două TED Talks: Geoff Mulgan: Post-crash, investing in a better world și David Brooks: The social animal, discursuri care au pregătit intervențiile speakerilor invitați. Domnul Vasile Dâncu a venit cu o serie de date statistice de la Institutul Român pentru Evaluare și Strategie, iar Hedi Hoka s-a folosit de ultimele descoperiri în domeniul neuropsihologiei pentru a ne aduce mai aproape de oamenii din jurul nostru. Nu o să scriu prea multe despre prezentări pentru că în curând echipa Trilulilu și EvoDesign le vor face disponibile publicului larg.

Vrem să mulțumim participanților, echipei de la Braintuitive, Marty Restaurants și Starbucks Cluj-Napoca, Okian, IRES pentru cartea domnului Dâncu din ”Goodie box”, Trilulilu și EvoDesign, MAD3 și EvenimenteînCluj, I Love Cluj și OrașulCluj.ro. Îi salutăm cu drag și pe bloggerii care ne-au susținut și ne-au tras de ureche atunci când a fost cazul. Mulțumim și voluntarilor de la CCDD (Clubul Cetatenilor cu Drepruri Depline) pentru ajutorul în amenajarea sălii și organizarea
evenimentului.

Au scris despre eveniment: Daniel Rus, Cristian Gog și MAD3 (listă în completare, vă rugăm să ne lăsați un comment ca să vă trecem aici).

Așadar, vă invităm să fiți la curent cu noutățile pe Twitter și Facebook, surprizele nu se opresc aici! Cred că e timpul pentru câteva aplauze !

Confirmed Speakers

  • Hedi Hoka
    Hedi Hoka este doctor în psihologie și profesionist independent în domeniul coaching-ului pentru leadership. Grație experienței dobândite atât în practica coaching-ului, cât și în dezvoltarea coaching-ului ca domeniu de cercetare, Hedi Hoka propune o abordare unică a cunoștințelor și teoriei, cu aplicare practică profesională și personală. Coach experimentat, specializat în leadership, stimularea creativității și inovării antreprenoriale, educație antrenorială, precum și dezvoltare personală, face parte și din Catedra de Psihologie Aplicată din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Board Executive la o fundație și Vicepreședinte în Consiliul de Administrație al unei alte organizații listate la BVB.
  • Vasile Dancu
    Vasile Dâncu este sociolog, prof. univ. dr. la Universitatea din București și Universitatea Babeș-Bolyai. Președinte IRES 2004 – 2008, membru al Comisiei pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă 2005 – 2007, observator și deputat în Parlamentul European, membru al Comisiei pentru Dezvoltare Regională, Fost ministru in Ministerul Informaţiilor Publice în Guvernul României.

Additional Links

Venue and Details

Turnul Croitorilor
Cluj-Napoca, 400400
Romania

This event occurred in the past.
See more TEDxCluj events »

Organizer 163497

Cristian Dascalu
Cluj - Napoca In Transylvania, Romania

View Profile »

Team

Alexandra Craciun
Communication Coordinator
Tudor Hossu
Logistics Coordinator
Raluca Vontea
Guests Coordinator
Alina Crancau
Social Media Coordinator
Paula Tonea
Speaker Liason
Paul Bucovesan
Graphic Artist
Bogdan Colceriu
Marketing Consultant
Adrian Rusu
Web Creative
Andrei Mutu
Social Engager