UABS
x = independently organized TED event

Theme: Open the Space!

This event occurred on
March 19, 2016
Sumy, Sums'ka Oblast'
Ukraine

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Ukrainian Academy of Banking of the NBU
Petropavlivska str., 57
Sumy, Sums'ka Oblast', 40030
Ukraine
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­U­A­B­S events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Антон Середа

Антон Середа - телеведучий, продюсер. Творча, енергійна та цілеспрямована особистість. Він не побоявся залишити успішну кар'єру телеведучого, про яку мріяв з дитинства, щоб розпочати власну справу. Людина з надзвичайно широким світоглядом, інтереси якої варіюються від археології до кулінарії.

Володимир Поперешнюк

Володимир Поперешнюк – успішний український бізнесмен, який своїм прикладом продемонстрував, як невеликий бізнес двох університетських друзів перетворити на велику компанію. На сьогодні мережа компанії «Нова пошта» складається з більш ніж 2200 відділень. Загальний штат працівників компанії перевищує 18000 осіб. «Нова пошта» сповідує принцип взаємовигідної співпраці з малим і середнім бізнесом. Підтримка вітчизняного підприємництва є вкладом компанії в розвиток, добробут та майбутнє України.

Єгор Стадний

Єгор Стадний – один з найвідоміших в Україні експертів у сфері вищої освіти, людина, яка сьогодні стоїть в авангарді проведення та популяризації реформ вищої освіти, випускник Києво-Могилянської академії та Варшавського університету, виконавчий директор аналітичного центру «CEDOS» . Досвід центру «CEDOS» демонструє всій освітянській спільноті Україні, як невелика за розміром, незалежна, некомерційна, позапартійна організація однодумців може перетворитися на «маркетмейкера» ринку освітньої аналітики.

Ігор Сусяк

Яскравий приклад унікального поєлнання підприємницького таланту та соціальної відповідальності. Без сумніву, можна стверджувати, що його діяльність спрямована на запуск у масове виробництво програми «єднання з природою», ефективність якої він доводить власним життєписом. Власний блог, управління енергетичною компанією, дауншифтинг на рівні Advanced, статус людини тижня у рідному місті – далеко не повний перелік його досягнень.

Катерина Тейлор

Катерина Тейлор – відомий вітчизняний менеджер культурних проектів, експерт з сучасного мистецтва. Вона є випускницею коледжу Christie’s Education (London) за фахом «Сучасне мистецтво і мистецтво ХХ століття», співзасновницею київської Платформи для сучасного мистецтва PCA, агенства з управління культурними проектами Art Management і креативного хаба Port; куратором благодійного аукціону «Мистецтво, що рятує»; видавцем книги «Euromaidan – History in the Making».

Марія Фронощук

Марія Фронощук – співзасновниця та маркетинг-директор відомого інтернет-видання про нову Україну та нових українців - Platfor.ma. Працює над кандидатською дисертацією із соціальних комунікацій, а також є співорганізатором фестивалю соціальних інновацій Ucrazyans та тренером Вищої школи Media&Production.

Олег Малкін

Олег Малкін отримав як українську, так і зарубіжну освіту і зробив успішну карʼєру в банківському бізнесі. Ніколи не вважав себе «чистим банкіром» оскільки вже багато років є Головою правління благодійного фонду «Відкриті серця України» та співзасновником і генеральним директором Wide:Up – сервісу нового покоління, який поєднує соціальну мережу та банкінг.

Олексій Молчановський

Олексій Молчановський – викладач, науковець, дослідник штучного інтелекту, веб-технологій, стажувався в університетах США та Південної Кореї. Він є одним із засновників громадського проекту «Prometheus» - онлайн-платформи, яка відкриває всім охочим в Україні безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів, а також надає можливість університетам, провідним викладачам та компаніям безкоштовно ознайомити зацікавлену спільноту зі своїми відео-колекціями та обговорити їх на форумі.

Юлія Савостіна

Юлія Савостіна - український журналіст, блогер і письменниця. Вона - автор інтернет-проекту та однойменної книги «В поисках Made in Ukraine». Юлія має потужну енергетику та вміє надихати людей. Зустріч з такою людиною перевертає весь світогляд.

Organizing team

Olya
Afanasieva

Sumy, Ukraine
Organizer