Loading…

Yoav Medan:
Yoav Medan: Kirurgji me ultratinguj—shërim pa prerje

TEDMED 2011 · 16:13 · Filmed Oct 2011
Subtitles available in 31 languages
View interactive transcript
589,513 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Imagjinoni kirurgji pa thika. Në TEDMED, Yoav Medan, na tregon një teknikë që përdor RM-në, për të gjetur pika problematike dhe për t'i trajtuar me ultratinguj të fokusuar, si p.sh. dëmtime në tru, fibromioma uterine dhe disa lloje kancerësh.

Medical inventor
With his team, Yoav Medan is developing a tool for incision-less surgery via focused ultrasound. Full bio
This video was produced by TEDMED. TED's editors featured it among our daily selections on the home page.

Discuss

400 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.