Loading…

Wadah Khanfar:
Wadah Khanfar: Një moment historik në botën Arabe

TED2011 · 17:12 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 31 languages
View interactive transcript
824,374 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Wadah Khanfar: Wadah Khanfar: Një moment historik në botën Arabe
17:12 · Filmed March 2011 at TED2011 · Subtitles available in 31 languages

Ndësa një revolucion demokratik i udhëhequr nga të rinjtë e fuqizuar me teknologji përfshinë botën Arabe, Wadah Khanfar, drejtori i Al Xhazira-s, ndan një pikëpamje thellësisht optimiste në lidhje me atë që po ngjan ne Egjipt, Tunisi, Libi, dhe më tej - në këtë moment të fuqishëm kur njerëzit kanë kuptuar që mund të dalin në rrugë dhe të kërkojnë ndryshimin.

Journalist
As the Director General of Al Jazeera from 2003-2011, Wadah Khanfar worked to bring rare liberties like information, transparency and dissenting voices to repressive states and political hot zones. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

161 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.