Loading…

Tim Harford:
Tim Harford: Prova, gabime dhe kompleksi i Zotit

TEDGlobal 2011 · 18:07 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
1,449,853 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Autori i shkrimeve ekonomike Tim Harford merr në shqyrtim sistemet komplekse — dhe zbulon një lidhje të beftë mes atyre që kanë sukses: janë ngritur përmes provash dhe gabimesh. Në këtë fjalë emocionuese në TEDGlobal 2011, ai na kërkon të përqafojmë të qenët të rastësishëm dhe të fillojmë të bëjmë gabime më të mira.

Undercover economist
Tim Harford's writings reveal the economic ideas behind everyday experiences. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

260 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.