Loading…

Temple Grandin:
Temple Grandin: Botës i duhen te gjitha llojet e mendjeve

TED2010 · 19:43 · Filmed Feb 2010
Subtitles available in 36 languages
View interactive transcript
3,194,158 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Temple Grandin, e diagnostikuar me autisëm si fëmijë, flet për mendjen e saj dhe si punon — duke treguar aftësinë e saj për të menduar përmes fotografive, që e ndihmon të zgjidhe probleme që truri normal mund të mos i shohe. Ajo thotë që botës i duhen njerëz që janë autistikë: ata me mendje pamore, ata që mendojnë sipas modeleve, ata qe mendojne përmes gjuhes, dhe shume lloje të tjera.

Livestock handling designer, autism activist
Through groundbreaking research and the lens of her own autism, Temple Grandin brings startling insight into two worlds. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

346 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.