Tania Luna

Kur nje cent me beri te ndjehem si milionere

5:31 •
Filmed Jan 2012 at TED@New York
  1. Facebook
  2. Twitter
  3. Email
1.5M views

Kur ishte femije, Tania Luna u largua nga shtepia e saj ne Ukrainen e pas-Cernobilit per te fituar azilin ne Shtetet e Bashkuara. Nje dite, ne dyshemene e nje qendre per te pastrehet ne New York ku jetonte bashke me familjen, ajo gjeti nje cent. Ajo nuk eshte ndjere me kurre aq e pasur sa atehere. Nje meditim mbi momentet e embla dhe njekohesisht te hidhura te femijerise—dhe si t'i mbajme ato gjithmone ne mendje.

Tania Luna
/ Surprisologist

Tania Luna co-founded Surprise Industries, a company devoted to designing surprise experiences.  Full bio.

TED Talks are free thanks to support from