Loading…

Suzanne Talhouk:
Kush thotë që të flasim arabisht nuk na bën "cool'?

TEDxBeirut · 14:12 · Filmed Dec 2012
Subtitles available in 25 languages
View interactive transcript
969,503 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Suzanne Talhouk: Kush thotë që të flasim arabisht nuk na bën "cool'?
14:12 · Filmed December 2012 at TEDxBeirut · Subtitles available in 25 languages

Në këtë fjalim, Suzanne Talhouk bën thirrje për iniciativa për të kthyer në jetë gjuhën arabe duke e modernizuar atë dhe duke e përdorur si një mjet për shprehi krijuese. Puna e saj fokusohet në rikthimin e identitetit të botës arab folëse dhe të zhdukë kompleksitetin e saj të inferioritetit.

Poet and language advocate
Suzanne Talhouk is an advocate for the Arabic language as a tool of power, pride and unity. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxBeirut, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

300 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.