Loading…

Suzanne Lee:
Krijo veshjen tende

TED2011 · 6:40 · Filmed Mar 2011
Watch next...
Juan Enriquez: Using biology to rethink the energy challenge
arrow
1,114,053 Total views

Dizajnerja Suzanne Lee ndanë me ne eksperimentin e saj në rritjen e një kombucha-material i bazuar i cili mund të përdoret si fabrikim apo lëkur vegetarjane për të krijuar rroba. Procesi është fasjonantë dhe rezultatet janë të mahnitëshme ( deri tash është vetem një problem i vogël...) dhe potencjali është thjesht mbresëlenës.

Designer
TED Fellow Suzanne Lee is a fashion designer turned biological conjurer, who gleefully plays with new materials and processes. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

141 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.