Loading…

Susan Cain:
Susan Cain: Fuqia e introvertëve

TED2012 · 19:04 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 42 languages
View interactive transcript
10,955,622 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në një kulturë ku të qenit social dhe komunikativ çmohen më shumë se çdo gjë tjetër, mund të jetë e vështirë, madje edhe e turpshme, të jesh një introvert. Por, siç tregon Susan Cain gjatë kësaj bisede, introvertët i sjellin botës talente dhe aftësi të jashtëzakonshme, prandaj kjo duhet vlerësuar dhe inkurajuar.

Quiet revolutionary
Our world prizes extroverts — but Susan Cain makes a case for the quiet and contemplative. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

1027 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.