Loading…

Stephen Coleman:
Stephen Coleman: Rreziqet morale të armëve jo-vdekjeprurëse.

TEDxCanberra · 17:32 · Filmed Sep 2011
Subtitles available in 21 languages
View interactive transcript
421,326 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Përdorimi i piper-djegësit dhe taserve nga ana e policisë dhe ushtrisë është në rritje e sipër, dhe tjera armë jo-vdekjeprurëse më ekzotike si rrezet e nxehta janë duke u përpunuar. Në TEDxCanberra, studiuesi i etikës Stephen Coleman hulumton pasojat e papritura të futjes në përdorim të këtyre armëve dhe bën disa pyetje sfiduese.

Ethicist
Stephen Coleman studies applied ethics, particularly the ethics of military and police force, and their application to human rights. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCanberra, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

175 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.