Loading…

Sherry Turkle:
Të lidhur, por të vetmuar?

TED2012 · 19:48 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
2,777,287 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Ndërsa presim gjithnjë e më shumë nga teknologjia, a presim më pak nga njëri-tjetri? Sherry Turkle studjon se si pajisjet tona dhe identiteti ynë në internet janë duke ridefinuar lidhjen njerëzore dhe komunikimin — dhe kërkon nga ne që të mendojmë thellë për lloje të reja lidhjesh që do donim t'i kishim.

Cultural analyst
Sherry Turkle studies how technology is shaping our modern relationships: with others, with ourselves, with it. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

519 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.