Loading…

Sheikha Al Mayassa:
Sheikha Al Mayassa: Globalizimi i vendorve, vendorizimi i globit

TEDWomen 2010 · 10:53 · Filmed Dec 2010
Subtitles available in 28 languages
View interactive transcript
432,475 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Sheikha Al Mayassa, një patrone e artistëve, rrëfim-treguese dhe një filmberëse në Katar, flet se si arti dhe kultura e krijonë identitetin e një shteti— dhe lejon secilin shtet për të shprendar identitetin unik të tyre në boten e gjër. Siq thot ajo: "Ne nuk duam të gjith të jemi të njejët, mirpo ne duam ta kuptojme secilin."

Founder, Doha Film Institute
Sheikha Al Mayassa is the young and progressive force behind Qatar's mission to become the Middle East's foremost destination for the arts and culture. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

88 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.