Loading…

ShaoLan Hsueh: Mëso të lexosh gjuhën kineze... me lehtësi!

TED2013 · 6:10 · Filmed Feb 2013
Subtitles available in 46 languages
View interactive transcript
1,898,317 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Për të huajt, mësimi i gjuhës kineze është punë e vështirë, por të mësosh të lexosh karakteret e bukura, komplekse të guhës kineze mund të jetë më e lehtë. ShaoLan tregon përmes një mësimi të thjeshtë idetë prapa karaktereve dhe kuptimet e tyre — ndërtimin nga disa karaktere të thjeshta në koncepte më të vështira. Quaje Chineasy (kinlehtë - kinezçe e lehtë)

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Technologist, entrepreneur
ShaoLan Hsueh has been a tech writer, an investor and entrepreneur, who now focuses on teaching Chinese through an engaging new method. Full bio

Discuss

382 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
There are currently no comments for this talk.