Loading…

Robin Nagle:
Cfare zbulova ne plehrat e qytetit te New Yorkut

TEDCity2.0 · 7:52 · Filmed Sep 2013
Subtitles available in 33 languages
View interactive transcript
1,480,951 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Banoret e New Yorkut prodhojne 11.000 ton mbeturina çdo ditë. Çdo dite! Kjo statistikë mahnitese është një nga arsyet pse Robin Nagle nisi nje projekt kerkimi me Departamentin e Higjenës së qytetit. Ajo eci nëpër rruge, përdori fshesat mekanike, madje drejtoi dhe nje kamion plehrash vete—te gjitha këto për të pasur mundesi t'i pergjigjej nje pyetje qe duket e thjesht por shumë e komplikuar: Kush kujdeset për pastrimin e ambientit tonë?

Trash anthropologist
Robin Nagle is an anthropologist with a very particular focus... garbage. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

145 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.