Loading…

Roberto D'Angelo + Francesca Fedeli:
Një mësim i jetës nga sëmundja e bebes sonë.

TEDGlobal 2013 · 6:17 · Filmed Jun 2013
Watch next...
Jill Bolte Taylor: My stroke of insight
arrow
1,001,364 Total views

Roberto D'Angelo dhe Francesc Fedeli menduan që bebeja e tyre Mario ishte i shëndetshëm — deri kur ai ishte 10 ditësh dhe ata zbuluan që Mario kishte një trombozë. Me pamundësinë e Marios të kontrolloje pjesën e majtë të trupit të tij, ata menduan për shumë pyetje të vështira: A do të ishte normal? A mund të jetonte një jetë të mirëfilltë? Është tregimi prekës i këtyre prindërve që mposhtën frikën - dhe se si e kthyen jetën e tyre.

Parents
Roberto D'Angelo and Francesca Fedeli created the non-profit FightTheStroke.org to open up a dialogue about the devastating effects of perinatal, neonatal and pediatric strokes. This issue is important to them for a simple reason: because they've been through it themselves, with their son Mario. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

106 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.