Loading…

Richard Wilkinson:
Richard Wilkinson: Si e dëmton shoqërinë pabarazia ekonomike

TEDGlobal 2011 · 16:54 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 40 languages
View interactive transcript
1,855,808 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

E ndjejmë instiktivisht që në ato shoqëri ku pabarazia ekonomike është shumë e theksuar ka diçka që vete gabim. Richard Wilkinson jep me grafikë, të dhëna reale për pabarazinë ekonomike dhe demonstron çfarë ajo përkeqëson kur të pasurit dhe të varfërit janë shumë larg një tjetrit: efektet reale mbi shëndetin, jetëgjatësinë, dhe disa vlerave themelore si mirëbesimi.

Public health researcher
In "The Spirit Level," Richard Wilkinson charts data that proves societies that are more equal are healthier, happier societies. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

994 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.