Loading…

Ramona Pierson:
Ramona Pierson: Një vend i papritur për shërim

TEDxDU 2011 · 11:13 · Filmed May 2011
Subtitles available in 33 languages
View interactive transcript
308,092 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Kur Ramona Pierson ishte 22 vjeçe, ajo ishte goditur nga një shofer i dehur dhe kaloi 18 muaj në gjendje kome. Në TEDxDU ajo tregon historinë e jashtëzakonshme të shërimit të saj - duke treguar për aftësitë kolektive dhe urtësinë e shtëpisë së të moshuarve.

Education innovator
Ramona Pierson develops tools to revolutionize learning management and assessment systems — her fourth career after aviation, neuropsychology and software development. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxDU 2011, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

47 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.