Loading…

Philip Zimbardo:
Philip Zimbardo sugjeron një këndvështrim të shëndetshëm mbi kohën

TED2009 · 6:34 · Filmed Feb 2009
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
962,839 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Psikologu Philip Zimbardo thotë se lumturia dhe suksesi i kanë rrënjët në një tipar që shumë nga ne nuk e përfillim: mënyra se si ne orientohemi kundrejt të kaluarës, të tashmes, dhe të ardhmes. Ai sugjeron që ne ta kalibrojmë pikëpamjen tonë mbi kohën si hapi i parë drejt përmirësimit të jetës sonë.

Psychologist
Philip Zimbardo was the leader of the notorious 1971 Stanford Prison Experiment — and an expert witness at Abu Ghraib. His book The Lucifer Effect explores the nature of evil; now, in his new work, he studies the nature of heroism. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

157 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.