Loading…

Pete Alcorn:
Pete Alcorn flet në lidhje me se si do të jetë bota në vitin 2200

TED2009 · 3:50 · Filmed Feb 2009
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
417,722 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në këtë fjalim të shkurtër dhe optimist nga TED2009, Pete Alcorn tregon një vision për botën e pas dy shekujve - kur popullsia do të ketë zbritur dhe kur rritja e mundësive do të tregojë që Malthus nuk kishte të drejtë.

Media exec
Pete Alcorn is the head of podcasting for Apple, and a veteran of the paper-publishing industry. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

116 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.