Loading…

Pavan Sukhdev:
Jepini një vlerë natyrës!

TEDGlobal 2011 · 16:31 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 27 languages
View interactive transcript
476,490 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Çdo ditë ne përdorim materialet e tokës, falas dhe pa i vënë shumë vëmëndje. Po sikur të pagonim për këto materiale, do të ishim më të kujdeshëm në përdorimin e tyre dhe çfarë do të flaknim pa menduar? Mendoni Pavan Sukhdev si një bankier i natyrës - i cili përcakton vleftën e aseteve të Tokës. Disa grafikë do ju hapin sytë rreth mendimit mbi kostot e ajrit, ujit, pemëve ...

Environmental economist
A banker by training, Pavan Sukhdev runs the numbers on greening up — showing that green economies are an effective engine for creating jobs and creating wealth. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

152 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.