Loading…

Patrick Chappatte:
Patrick Chappatte: Fuqia e karikaturave

TEDGlobal 2010 · 12:32 · Filmed Jul 2010
Subtitles available in 39 languages
View interactive transcript
630,183 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në një seri fjalësh të mprehta, Patrick Chappatte bën një rast prekës për fuqinë e vizatimeve të thjeshta. Projektet e tij në Liban, në Afrikën Perëndimore dhe në Gaza tegojnue se si, në duart e duhura, lapsi mund të ndriçojë çështje serioze dhe të vërë bashkë persona nga më të ndryshmit.

Editorial cartoonist
Using clean, simple pencil strokes, editorial cartoonist Patrick Chappatte wields globally literate and to-the-point humor on world events — the tragic, the farcical and the absurd. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

127 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.