Loading…

Onora O'Neill:
Ajo që nuk e kuptojmë për besimin

TEDxHousesOfParliament · 9:50 · Filmed Jun 2013
Subtitles available in 27 languages
View interactive transcript
1,166,754 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Besimi po shuhet, dhe duhet ta rindërtojmë. Ky është një sugjerim që dëgjohet kur flasim se si mund të bëjmë botën një vend më të mirë...por filozofja Onora O'Neill thotë që nuk po kuptojmë atë që sygjerojmë. Ajo e ndërron pyetjen, duke na treguar tri idetë më të zakonshme të besimit që janë të keqorientuara. (Filmuar në TEDxHousesofParliament.)

pin This talk was presented to a local audience at TEDxHousesOfParliament, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.
Philosopher
Baroness Onora O'Neill is a philosopher who focuses on international justice and the roles of trust and accountability in public life. Full bio

Discuss

111 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.