Loading…

Nina Tandon:
Nina Tandon: Te kujdesesh për inxhinjerin indore

TED2011 · 4:13 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 37 languages
View interactive transcript
446,402 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Inxhinjeria indore dhe Bashkëpunetorja e Ted-it Nina Tandon është duke rritur artificialisht zemra dhe kocka kurrizore, për ta berë atë, ajo ka nevoj për një menyr te re te kujdesjes për rritjen artificiale te qelizave - teknike te cilen ajo eshte duke e zhvilluar ne nje menyre shume te thjesht mirepo shume te fuqishme duke i kopjuar metodat e tyre natyres te gjendjes natyrale.

Tissue engineering researcher
Nina Tandon studies ways to use electrical signals to grow artificial tissues for transplants and other therapies. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

163 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.