Loading…

Mike Biddle:
Mike Biddle: Ne mund te riciklojme plastiken

TEDGlobal 2011 · 10:58 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 39 languages
View interactive transcript
852,854 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Më pak se 10% te mbeturinave plastike riciklohen - në krahasim me pothuajse 90% te metaleve - për shkak të problemit shume te komplikuar për të gjetur dhe seleksionuar llojet e ndryshme. I irrituar nga kjo humbje, Mike Biddle ka zhvilluar një fabrikë ekonomike dhe tepër efikase energjitikisht, që mund të beje dhe ben riciklimin e çdo lloj plastike.

Plastics recycler
Discarded plastic, too often, ends up buried or burned, not recycled (it's just too complicated). But Mike Biddle has found a way to close the loop. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

311 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.