Loading…

Michael Shermer:
Maikëll Shermer për shkaqet pse njerëzit besojnë gjëra të çuditshme

TED2006 · 13:25 · Filmed Feb 2006
Subtitles available in 37 languages
View interactive transcript
3,946,035 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Michael Shermer: Maikëll Shermer për shkaqet pse njerëzit besojnë gjëra të çuditshme
13:25 · Filmed February 2006 at TED2006 · Subtitles available in 37 languages

Pse arrijnë njerëzit të shquajnë Virgjëreshën Marije në një sanduiçe me djathë apo të dëgjojnë vargje satanike te kënga "Shkallë e Parajsës"? Përmes pamjeve dhe muzikës Majkëll Shermer tregon si e bindim ne veten të besojmë, duke anashkaluar faktet.

Skeptic
Michael Shermer debunks myths, superstitions and urban legends — and explains why we believe them. Along with publishing Skeptic Magazine, he's author of Why People Believe Weird Things and The Mind of the Market. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

446 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.