Michael Pawlyn:
Michael Pawlyn: Gjenialiteti i natyres i përdorur në arkitekturë.

TEDSalon London 2010 · 13:46 · Filmed Nov 2010
Watch next...
Ross Lovegrove: Organic design, inspired by nature
arrow

Share this idea

1,665,383
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Si mund të ndërtojnë arkitektët një botë të re të bukurisë të vetqëndrueshme? Duke mësuar nga natyra. Në TEDSalon në Londër, Michael Pawlyn përshkruan tre prirjet e natyrës që mund të transformojnë arkitekturën dhe shoqërinë: efikasitetit radikal të burimeve, sisteme të mbyllura vetrregulluese dhe shfrytëzimin e energjisë diellore.

Architect
Michael Pawlyn takes cues from nature to make new, sustainable architectural environments. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

230 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.