Loading…

Maysoon Zayid:
Kam 99 probleme... paraliza është vetëm një.

TEDWomen 2013 · 14:13 · Filmed Dec 2013
Subtitles available in 37 languages
View interactive transcript
5,270,735 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Kam paralizë cerebrale. Unë shkundem gjithë kohën", tregon Maysoon Zayid në fillim te kësaj ligjerate gjallëruese. (Me të vërtetë është argëtuese). "Jam si binjakëzim i Shakirës dhe Muhammad Ali." Me hir dhe zgjuarsi, komedjania Arabo-amerikane na tregon në mënyrë të rrufeshme aventurat e saj si komediane e skenës, bamirëse dhe avokate për ata me aftësi të kufizuara.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Comedian and writer
Writer, actor, comedian, Maysoon Zayid is the co-founder of the New York Arab-American Comedy Festival. Full bio

Discuss

554 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.