Loading…

Maya Beiser:
Maya Beiser dhe violinçeli i saj

TED2011 · 20:09 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 33 languages
View interactive transcript
840,510 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Violinçelistja Maya Beiser ekzekuton një etud të shkëlqyer në tetë pjesë me shtatë dyshe të sajat, dhe vazhdon në një hibrid meditues muzikë / video - duke përdorur teknologjinë për të krijuar pafundësi mundësie në trasformimin e tingujve. Muzika "Celio Counterpoint" është e Steve Reich-it, me video nga Bill Morrison, e David Lang's "World to Come," me video nga Irit Batsry.

Cellist
Maya Beiser commissions and performs radical new work for the cello. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

96 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.