Loading…

Martin Seligman:
Martin Seligman flet për Psikologjinë Pozitive

TED2004 · 23:42 · Filmed Feb 2004

Martin Seligman flet për Psikologji — si një fushë e studimit, dhe se si punon me pacientë dhe praktikantë. Duke marrur parasysh që Psikologjia po largohet nga përqëndrimi i saj në sëmundje, çfarë mund të bëj psikologjia moderne të na ndihmoj neve?

Psychologist
Martin Seligman is the founder of positive psychology, a field of study that examines healthy states, such as happiness, strength of character and optimism. Full bio