Loading…

Martin Jacques:
Martin Jacques: Ta kuptojmë zhvillimin e Kinës

TEDSalon London 2010 · 21:30 · Filmed Oct 2010
Watch next...
Hans Rosling: Asia's rise — how and when
arrow

Share this idea

2,134,585
Total views

Duke folur tek TED Salon në Londër, ekonomisti Martin Jacques pyet: Si mund ta kuptojmë Kinën dhe zhvillimin e saj fenomenale? Autori i librit “Kur Kina do ta sundojë botën,” ekzaminon pse Perëndimi shpesh është në mëdyshje rreth ngritjes së fuqisë së ekonomisë kineze, dhe ofron tre fakte për të kuptuar se çfarë është Kina dhe çfarë do të bëhet.

Writer, columnist
Martin Jacques is the author of "When China Rules the World," and a columnist for the Guardian and New Statesman. He was a co-founder of the think tank Demos. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

913 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.