Loading…

Marco Tempest:
Marco Tempest: Ngritja dhe rënia elektrike e Nikola Teslas

TED2012 · 6:05 · Filmed Mar 2012
Subtitles available in 39 languages
View interactive transcript
1,513,039 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Duke përdorur një projeksion të hartuar dhe një libër tip pop-up, Marco Tempest tregon me imazhe bindëse historinë e Nikola Teslas - "teknicieni më i madh e të gjitha kohërave" - nga shpikja e rrymës elektrike të alternuar, deri tek ditët e fundit të jetës së tij të kaluara në skamje.

Techno-illusionist
A magician and illusionist for the 21st century, Marco Tempest blends cutting-edge technology with the flair and showmanship of Houdini. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

179 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.