Loading…

Marco Tempest:
Marco Tempest: Një përrallë magjike ( me realitetin e shtuarë)

TED2012 · 6:31 · Filmed Mar 2012
Watch next...
Lennart Green: Close-up card magic with a twist
arrow
1,354,735 Total views

Marco Tempest rrotulonë një tregim të bukur të asaj se qfarë është magjia, si na zbavitë neve dhe si e thekëson humanitetin tonë — të gjitha duke punuar me iluzjone të jashtëzakonshme me duart e tij në makinen e realitetit të shtuarë.

Techno-illusionist
A magician and illusionist for the 21st century, Marco Tempest blends cutting-edge technology with the flair and showmanship of Houdini. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

100 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.