Loading…

Marco Tempest: Një magjistar kibernetik luan me letra si askush tjetër

TEDGlobal 2012 · 6:35 · Filmed Jun 2012
Subtitles available in 36 languages
View interactive transcript
1,647,663 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Suitat, numrat dhe ngjyrat në një tufë letrash loje korrespondojnë me stinët, ciklet e hënës dhe kalendarit. Marco Tempest vë syzet e tij të realitetit të shtuar për të na dhënë një magji të mahnitshme, duke na treguar një histori ndërsa manipulon letrat e lojës. (Ky version na kursen një problem teknik të performancës origjinale, por është saktësisht ashtu siç shihej nga publiku i TEDGlobal, përfshirë effektet verbuese të realitetit të shtuar).

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Techno-illusionist
A magician and illusionist for the 21st century, Marco Tempest blends cutting-edge technology with the flair and showmanship of Houdini. Full bio

Discuss

101 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
There are currently no comments for this talk.