Loading…

Malte Spitz:
Malte Spitz: Kompania juaj telefonike po ju ruan

TEDGlobal 2012 · 9:56 · Filmed Jun 2012
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
1,395,718 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Çfarë lloji të dhënash po mbledh operatori juaj mobil? Malte Spitz nuk ishte shumë i shqetësuar kur i kërkoi operatorit të tij në Gjermani të ndante me të informacionin e ruajtur mbi të. Mbas shumë kërkesave pa përgjigje dhe një padie gjyqësore më vonë, Spitz mori 35,830 rreshta kodi – një llogari e detajuar, minutë pas minute të gjysmë viti të jetës së tij.

Politician and Data Activist
Malte Spitz asked his cell phone carrier what it knew about him—and mapped what he found out. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

223 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.