Loading…

Madeleine Albright:
Madeleine Albright: Rreth të qenit grua dhe diplomate

TEDWomen 2010 · 12:59 · Filmed Dec 2010
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
632,123 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Ish sekretarja e shtetit të SHBA Madeleine Albright flet troç për politikën dhe diplomacinë, duke promovuar idenë se çështjet e femrave meritojnë një vend në qendër të politikës së jashtme. Larg nga të qenit një çështje "e butë", ajo thotë se çështjet e femrave janë shpesh-herë më të vështirat duke qenë se kanë të bëjnë direkt me jetën dhe vdekjen. Një intervistë e sinqertë dhe e këndshme me Pat Mitchell nga Paley Center.

Former US Secretary of State
Since leaving office as US Secretary of State in 2001, Madeleine Albright has continued her distinguished career in foreign affairs as a businesswoman, political adviser and professor. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

105 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.