Loading…

Luis von Ahn:
Luis von Ahn: Bashkëpunimi masive online

TEDxCMU · 16:39 · Filmed Apr 2011
Subtitles available in 33 languages
View interactive transcript
1,214,602 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Pasi ri-propozimit CAPTCHA ashtuqë secila përgjigjëje e secilit njeri do te ndihmonte për të digjitalizuar libra, Luis von Ahn dëshironte diqka tjeter për një kontribut të vogel nga shum njerëz ne internet for një qellim te mirë. Tek TEDxCMU, ai ndanë me ne se si ambicja e tije për një projekt të ri, do ti ndihmoj miliona njerëzve të mësojn një gjuh të re duke përkthyer web-in me shpejt dhe më sakët — dhe e gjitha pa pages.

Computer scientist
Luis von Ahn builds systems that combine humans and computers to solve large-scale problems that neither can solve alone. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCMU, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

294 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.