Loading…

Lucy McRae:
Lucy RcRae:Si mundet teknologjia ta transformojë trupin e njeriut?

TED2012 · 3:59 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 41 languages
View interactive transcript
1,351,299 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Ted fellow Lucy RcRae është një arkitekte e trupit — ajo imagjinon mënyrat për të bashkuar biologjinë dhe teknologjin në trupat tanë. Në këtë bisedë të mahnitshme vizive, ajo tregon punen e saj, nga rrobat që krijojnë trupin përbrenda për një video muzikore me një pop-yll Robyn, deri tek një tabletë, kur një gëlltitje u lejonë të djersitni parfumin.

Body architect
Trained as a classical ballerina and architect, Lucy McRae is fascinated by the human body, and how it can be shaped by technology. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

172 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.