Loading…

Leslie Morgan Steiner:
Leslie Morgan Steiner: Pse viktimat e dhunës familjare nuk largohen

TEDxRainier · 15:59 · Filmed Nov 2012
Watch next...
Suheir Hammad: Poems of war, peace, women, power
arrow
3,112,551 Total views
Your impact
Share this talk and

Leslie Morgan Steiner ishte në një“crazy love” — Një dashuri e çmendur me një burrë qe rregullisht e rrihte dhe e kërcenonte. Steiner tregon historinë e sai të tmerrshme, duke korigjuar stereotipet qe shumë njerëz kane ndaj viktimave të dhunës familjare, dhe shpjegon si mund të ndihmojme këta viktima duke thyer heshtjen. (Filmuar në TEDxRainier.)

Writer
Leslie Morgan Steiner is a writer and outspoken advocate for survivors of domestic violence — which includes herself. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxRainier, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

761 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.