Loading…

Laura Carstensen:
Laura Carstensen: Të moshuarit janë më të lumtur

TEDxWomen 2011 · 11:38 · Filmed Dec 2011
Subtitles available in 30 languages
View interactive transcript
944,600 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në shekullin e 20-të ne kemi shtuar një numër të padëgjuar të viteve në jeten tonë, mirëpo a është kualiteti i jetës aq i mirë? Befasisht, po! Tek TEDxGrua psikologja Laura Carstensen paraqet kërkimin tregon se kur njerëzit plaken ata bëhen më të lumtur, më të kënaqur dhe kanë një pikëpamje më pozitive për boten.

Psychologist
Laura Carstensen is the director of the Stanford Center on Longevity, and has extensively studied the effects on wellbeing of extended lifetimes. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxWomen 2011, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

120 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.