Loading…

Lakshmi Pratury:
Lakshmi Pratury për të shkruarit e letrave

TED2007 · 4:09 · Filmed Mar 2007
Subtitles available in 37 languages
View interactive transcript
378,390 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Lakshmi Pratury kujton artin e humbur të të shkruarit të letrave dhe tregon për një sërë shënimesh që i ati ia la përpara vdekjes. Fjala e saj e shkurtër, por e ndjerë, mund t'ju frymëzojë edhe ju t'i mëshoni penës mbi letër.

Connector
Lakshmi Pratury is the host of The INK Conference and was the co-host of TEDIndia 2009. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

59 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.