Loading…

Justin Hall-Tipping:
Justin Hall-Tipping: Çlirimi i energjisë nga rrjeti elektrik

TEDGlobal 2011 · 12:45 · Filmed Jul 2011
Watch next...
William Kamkwamba: How I harnessed the wind
arrow
1,018,877 Total views

Ç'do të ndodhte po qe do të mundeshim të prodhonim energji nga xhamat e dritares? Në këtë fjalë prekëse, sipërmarrësi Justin Hall-Tipping paraqet materialet që do të mund ta bënin këtë realitet, dhe se si vënia në pikëpyetje e nocionit tonë mbi 'normalen' mund të shpjerë në zbulime të jashtëzakonshme.

Science entrepreneur
Justin Hall-Tipping works on nano-energy startups — mastering the electron to create power. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

302 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.