Loading…

Julian Assange:
Julian Assange: Pse bota ka nevojë për WikiLeaks

TEDGlobal 2010 · 19:33 · Filmed Jul 2010
Subtitles available in 44 languages
View interactive transcript
1,995,680 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Faqja e internetit qe ka ngjall debat, WikiLeaks, mbledh dhe publikon dokumente dhe video me vlerë shume sekrete. Themeluesi Julian Assange, per te cilin thuhet se kërkohet nga autoritetet amerikane për t'u marrë në pyetje, flet me Chris Anderson nga TED për mënyrën se si funksionon faqja, cka ka arritur — dhe çka e shtyn atë. Intervista përfshin pamje filmike të sulmeve të fundit ajrore nga amerikanët në Baghdad.

Whistleblower
Internet activist Julian Assange serves as spokesperson for WikiLeaks, a controversial, volunteer-driven website that publishes and comments on leaked documents alleging government and corporate misconduct. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

885 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.