Loading…

Joshua Walters:
Në të qenit i çmendur mjaftueshëm

Full Spectrum Auditions · 5:51 · Filmed May 2011
Subtitles available in 39 languages
View interactive transcript
1,393,861 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në Audicionet e Spektrit të Plotë në TED, komediani Joshua Walters, i cili është dypolar, ecën në një vijë midis sëmundjes mendore dhe "aftësisë" mendore. Në fjalimin e tij qesharak dhe mendimin provokativ, ai pyet: Kush është balanci i drejtë në mes të mjekimit të çmenduris dhe shfrytëzimit të avantazhit të kreativitetit dhe epokës maniake?

Comedian, activist
Joshua Walters is a bipolar comedian whose work explores language, creativity, beatboxing and madness ... Full bio

Discuss

229 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.