Loading…

Jonas Gahr Støre:
Jonas Gahr Store: Ne mbrojte te dialogut

TEDxRC2 · 14:58 · Filmed Nov 2011
Subtitles available in 27 languages
View interactive transcript
252,816 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Ne politike, duket kontraditktore per t'u angazhuar ne dialog me grupe te dhunshme, me radikalet dhe terroristet, dhe me shtetet qe i mbeshtesin ata. Por Jonas Gahr Store, minister i jashtem i Norvegjise, bën një arsyetim bindës për diskutim të hapur, edhe kur vlerat ndryshojnë, në një përpjekje për të ndërtuar siguri më të madhe për të gjithë.

Foreign Minister of Norway
Jonas Gahr Støre is the Norwegian Foreign Minister, charged with working for Norway's interests internationally. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxRC2, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

56 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.