Loading…

John Legend:
John Legend: "Ngjyra të Vërteta"

TED Talks Education · 03:58 · Filmed May 2013
2,945,490 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në një moment prekës, prezantuesi i TED Talks Education John Legend ulet në piano dhe këndon "True Colors" (Ngjyra të Vërteta), duke i dhënë tekstit një kuptim të veçantë për nxënësit dhe mësuesit. "Ndaj mos ki frikë/ ti tregosh ato / ngjyrat e tua të vërteta / ato janë të bukura si një ylber."

Musician, activist
Singer and songwriter John Legend works to break the cycle of poverty through the Show Me Campaign, dedicated to education for all. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

130 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.