Loading…

John Hunter:
John Hunter flet në lidhje me Lojën e Paqes Botërore

TED2011 · 19:50 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 35 languages
View interactive transcript
1,182,779 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

John Hunter vendosë të gjitha problemet e botës në një tabelë druri me përmasa 1,2 e 1,5 metra - dhe i lë nxënësit e klasës së katërt t'i zgjidhin ato. Tek TED2011, ai shpjegon se si Loja e Paqes Botërore që e ka krijuar, i angazhon nxënësit, dhe pse mësimet e ndërlikuara që ajo jep - spontane, e gjithmonë të befasishme - shkojnë përtej asaj që mund të arrijnë ligjeratat.

Educator
Teacher and musician John Hunter is the inventor of the World Peace Game (and the star of the documentary "World Peace and Other 4th-Grade Achievements"). Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

281 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.