Loading…

Joan Halifax:
Joan Halifax: Dhembshuria dhe kuptimi i vërtetë i ndjeshmërisë

TEDWomen 2010 · 14:01 · Filmed Dec 2010
Watch next...
Robert Thurman: We can be Buddhas
arrow
1,229,790 Total views

Budistia Joan Halifax punon me njerëz që janë në fazat e fundit të jetës (në azil dhe në rradhën e vdekjes). Ajo ndan ato që ka mësuar për dhembshurinë në sy të vdekjes dhe vdekjen, dhe një vështrim i thellë në natyrën e ndjeshmërisë.

Author, Zen priest
Known for her compassionate work with the terminally ill, Joan Halifax is a driving force of socially engaged Buddhism. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

168 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.