Loading…

Jinsop Lee:
Dizenjim per pese senset

TED2013 · 9:03 · Filmed Feb 2013

Nje projekt i mire duket bukur, po - por pse nuk duhet ajo gjithashtu te kete prekshmeri te mire, aromë te mire dhe te tingelloje bukur? Projektuesi Jinsop Lee (nje fitues i "TED Kërko Talentin") ndan me ne teorinë e tij të projektimit ne baze te 5-shqisave, me një grafik të dobishëm dhe disa shembuj. Shpresa e tij: që t'ju frymëzojnë për njohjen e eksperiencave të mëdha multisensore.

Multi-sense designer
Jinsop Lee is an industrial designer who believes that great design appeals to all five senses. Full bio