Loading…

Jessa Gamble:
Jessa Gamble: Cikli natyror i gjumit tonë

TEDGlobal 2010 · 4:01 · Filmed Jul 2010
Subtitles available in 38 languages
View interactive transcript
1,488,736 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Jessa Gamble: Jessa Gamble: Cikli natyror i gjumit tonë
4:01 · Filmed July 2010 at TEDGlobal 2010 · Subtitles available in 38 languages

Në botën e sotme, balancimi i shkollës, punës, fëmijëve dhe shumë gjërave të tjera, shumica prej nesh vetëm mund të shpresojnë të flenë tetë orë ashtu siç rekomandohet. Duke ekzaminuar shkencën prapa orës së brendshme të trupit tonë, Jessa Gamble na tregon për një program interesant dhe të rëndësishëm çlodhjeje të cilin duhet ta kemi parasysh.

Writer
Jessa Gamble writes about sleep and time, showing how our internal body clock struggles against our always-on global culture. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

219 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.